Store Heddinge

Kirsten Lehfeldt optræder i Erikstruphallen

Stevns Teaterforening byder på forestillingen ’Inden jeg fylder 67’ med Kirsten Lehfeldt i Erikstruphallen i Store Heddinge.

Onsdag den 14. februar klokken 19.30 opfører Landsteatret forestillingen ’Inden jeg fylder 67’ i Erikstruphallen i Store Heddinge.

Kirsten Lehfeldt har rollen som karrierekvinden, der pludselig opdager at pensionsalderen står for døren: ”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke? En kvinde i min alder.”

Sådan begynder Stevns Teaterforenings næste forestilling Inden jeg fylder 67.

”Indtil for nylig har mit liv været så fyldt og indholdsrigt, som det kunne være. Jeg elsker at undervise, jeg var lærer i over fyrre år. Hvad nu, hvis jeg allerede har fået de berøringer, knus, kærtegn, jeg nogensinde kommer til at få?”

Kirsten Lehfeldt, et fyrværkeri af kvindelig komik, tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af to Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrecthtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Inden jeg fylder 67… Som en god håndbog ved opdagelsen af, at livet sgu snart rinder ud….

Medvirkende:

Kirsten Lehfeldt, Stig Hoffmeyer, Troels ll Munk, Christine Albrecthtslund og Benjamin Hasselflug

Instruktør: Pia Rosenbaum

Scenograf: Maja Boberg & Anna Frederiksen

Manuskript: Jane Prowse

Billetter: www.stevns-teater.dk

Kommentarer